perjantai 28. toukokuuta 2010

Kotitalousapu Tampere Pirkkala Kangasala Ylöjärvi Nokia - Tiedustelut ja tilausvahvistus sähköpostilla, kiitos: E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com Puhelin: 044-3380291

Kotitalousapu Tampere Pirkkala Kangasala Ylöjärvi Nokia - Tiedustelut ja tilausvahvistus sähköpostilla, kiitos

Pihapuiden kaatoa, nurmikonleikkuuta, lumenkolausta, talkkarihommia, retkijärjestelyitä, seikkailuretkiä, etc 

Hinnoittelu sopimuksen mukaan riippuen hommasta, maksutapa käteinen ennen kotitalousapua

E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com
Puhelin: 044-3380291

Kiitämme etukäteen tilauksestanne ja päätymisestä asiakkaaksemme. 

Kotitalousapu Tampere Pirkkala Kangasala Ylöjärvi Nokia - Tiedustelut ja tilausvahvistus sähköpostilla, kiitos

Nähdään sano komeet toisilleen! Nähdään muuallakin kuin leirinuotion äärellä?





--------------------------------------------
Autamme perhekuntia, yksinäisiä, leskiä, orpoja, raskautettuja, murhemielisiä arjen askareissa leiriytymispalveluista alkaen ja järjestämme ns. "höpinäpalveluita" stressinpoistotilaisuuksina isommillekin ryhmille. Makkraa voidaan paistaa kokolihana tai sitten otetaan muurinpohjapannu mukaan ja tehdään ns räiskäleitä ;). Miten kulloinkin, jotta elämä alkaa jälleen hymyilemään.



-------------------------------------
Yleiset palveluita koskevat vaatimukset pitäisi koskea koko Eurooppaa oli sitten bussikuski, lääkäri tai kotipalvelua, kotitalouspalveluita tarjoava: 

Asiakkaan kotiin / talouteen mentäessä palveluntuottajan pitää olla selkeästi tunnistettavissa asianmukaisen pukeutuneena ilman naamioita, ilman itämaisia huntuja ja burka-asuja, sillä asiakkaan on voitava varmistua palveluntuottajan henkilöllisyydestä, niin että kasvoista tunnistaa palveluntuottajan blogisivuilla esiintyvän kasvot.

Palveluntuottajan on esitettävä selkeä ja kattava hinnasto palveluistaan. Asiakkaalle on tarjottava yhteystiedot yhteydenottoa varten sekä tarjottava palautteenantomahdollisuus. (Nähtävissä kotipalvelu Tampere sivuilta ymv:sta blogeista)

Palveluntuottajan edellytetään noudattavan tehtävässään asiakaslähtöisyyden, ammatillisuuden, ystävällisyyden, vastuullisuuden, luottamuksellisuuden ja kunnioittavuuden mukaisia arvoja.

Asiakaslähtöisyys tarkoittaa palvelusopimuksen asianmukaista joustavuutta asiakkaan yksilöllisiin toiveisiin. Ammatillisuus tarkoittaa osaamisen ja tehokkuuden yhdistämistä ystävälliseen suhtautumiseen asiakkaaseen. Vastuullisuus tarkoittaa mm. sitä, että palveluntuottaja ilmoittaa asiakkaan omaiselle tai sovitulle yhteyshenkilölle, jos huomaa vanhuksen tilassa jotain erityistä muutosta tai asiakasta ei tavoiteta sovitusta ajankohdasta huolimatta.

Sopimusta tehtäessä sopimukseen kirjataan asiakkaan / asiakkaiden lähiomainen tai yhteyshenkilö. Luottamuksellisuus tarkoittaa asiakastietojen ja asiakkaan omaisuuden osalta lain ja erikseen annettujen ohjeiden noudattamista. Palveluntekijän kunnioittaa asiakkaan kotia ja hänen tulee noudattaa lahjojen vastaanotossa yleisesti sovittuja sääntöjä. Palveluprosessin aloittaminen, päättäminen ja muut dokumentointia edellyttävät tapahtumat kirjataan asianmukaisesti.
------------------------------------------------------------------------------------------
Blogger profiili muistona talteen google+ :aan siirryttäessä:

Oma valokuva
Tutustu videokanavaamme kotitalouspalveluita:http://www.youtube.com/user/Kotitalouspalveluita Kotitalouspalveluita ja kotitalousapua tarpeeseen kuin tarpeeseen 
Arvoisa yhteydenottaja kotitalousaputarpeessanne, kotitalouspalvelua / kotitalouspalveluita kaipaava Tampereen talousalueella: Laittakaa sähköpostia / E-mail: talonmiespalvelu@gmail.com 
Blogin ylläpito: kotitalouspalveluita@gmail.com, // puhelin: 044-3380291 
Jättäkää tekstarilla rohkeasti viestiä missä sähköpostiyhteytenne mitä kautta käymme tarjouskierroksen ja laskutuksen läpi. 
Ystävällisesti palveluksessanne kotitalouspalvelu-, puutarha- ja liikuntapalvelutarpeissanne tunnettu tamperelainen monialaurheilija Olavi Lehto

-------

http://kotitalousapu.blogspot.fi/

-----------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti